Over SEM

Stichting Eigen Muziekinstrument (SEM) is opgericht in 2001 door Juut van Waveren. Deze bevlogen muziekliefhebster heeft zich belangeloos ingezet om zoveel mogelijk getalenteerde muziekstudenten en musici te helpen bij fondsenwerving en aanschaf van een eigen muziekinstrument. In 2010 nam Aleid van Beuningen de leiding van haar over.

Vanaf januari 2019 is Idske Bakker de directeur van SEM.

SEM heeft in Nederland een unieke positie omdat de stichting door fondsenwerving voor de aanvrager een instrument aanschaft wat na verloop van tijd in eigendom komt van de aanvrager.

SEM bezit de ANBI status. ANBI staat voor algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen ANBI zijn als ze zich voor ten minste 90% inzet voor het algemeen nut. Algemeen Nut beogende instellingen kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen. Meer informatie hierover: www.anbi.nl

Ir. W. P. M. (Willem) van der Schoot – voorzitter
J.M. (Judith) van Andel – penningmeester
Mr. F.J.R. (Fedde) Op de Coul-secretaris
G.B. (Gregor) Horsch, lid
Thomas Dulfer, lid
A.S.C. (Aleid) van Beuningen-Hamming MA – lid, belast met vriendenkringen/donateurs

Directie

Idske Bakker

Comité van Aanbeveling

Cornélie Möller
Mr. J. E.W. (Jochem) van Eeghen
Ir. G.J. (Gert-Jan) Kramer
Wouter Vossen, violist
Mr. J. (Jasper) van Hulst

SEM ambassadeurs

Joachim Eijlander, cellist
Rob van de Laar, hoornist

Donaties

Mocht u geïnteresseerd zijn om Stichting Eigen Muziekinstrument te steunen dan kunt u contact opnemen met Aleid van Beuningen. Lees verder >

SEM musici Matthijs van der Moolen (barok trombone) en Joost Willemze (harp) verzorgen het zondagochtend concert in Podium De Mess met muziek van o.a. Monteverdi, Frescobaldi, Scarlatti en Damase.

Locatie: Podium De Mess in Naarden
Datum: 28 april 2021