Logo SEM 2023 definitief

Concertagenda 2024
De agenda wordt binnenkort weer geupdate.

Onze musici over SEM

"Dankzij SEM heb ik een prachtige harp kunnen aanschaffen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe instrument, het geeft me de kans om mij verder te ontwikkelen in de muziek. Het opvallende is dat de harp over de hele range een prachtig geluid voortbrengt, in de bovenste octaven is het instrument helder en sprankelend, in de lagere octaven beschikt het over stevige, diepe bastonen. De aankoop van dit instrument had zonder de steun van SEM niet gerealiseerd kunnen worden."

Joost Willemze

Harp

"Dankzij SEM kon ik zowel een moderne- als barokstrijkstok aanschaffen. Daardoor kan ik me eindelijk verder ontwikkelen als violiste en barokvioliste zonder afhankelijk te zijn van onzekere huur- en bruikleen systemen. Bij Andreas Grütter kon ik uit een selectie zelfontworpen barokstrijkstokken verschillende modellen uitproberen. Ik ben SEM enorm dankbaar voor hun financiële ondersteuning die het mogelijk maakt me verder in de professionele muziekwereld te ontplooien."

Hannelore de Vuyst

Strijkstok

"Nadat ik strijkstokken van anderen had uitgeprobeerd had ik een beetje een idee wat ik wilde qua klank: puur, helder en wat minder grof dan wat ik gewend was. Bij verschillende bouwers in heel Nederland heb ik ongeveer 50 verschillende stokken uitgeprobeerd. Mijn keuze viel op een Tubbs. Een hele mooie strijkstok gebouwd in Londen rond het jaar 1900.
Ik ben er erg blij mee en trots op het feit dat dit mijn stok is. Ik hoop dat ik hier nog vele jaren mooie concerten mee mag geven!"

Tim Brackman

Strijkstok

Privacy | RSIN | KvK

Uw persoonlijke gegevens en privacy worden volledig beschermd.

RSIN: 815 607 398
KVK: 341 555 18