Logo SEM 2023 definitief

Onze musici over SEM

"Met de kwaliteit van het instrument zelf was ik echter voor lange tijd helemaal nog niet bezig. Totdat ik voor het eerst op de oude bas van Koos Serierse, één van mijn grote bashelden, mocht spelen.Vanaf dat moment wist ik dat dit instrument de perfecte volgende stap in mijn muzikale carrière zou zijn. Als twintigjarige student is het echter erg lastig om zo'n bas te verwerven. Ik ben de stichting ontzettend dankbaar voor het ondersteunen van mijn muzikale ontwikkeling en ik hoop dit prachtige instrument in mijn verdere leven te kunnen bespelen."

Cas Jiskoot

contrabas

"Mijn speerpunt en passie is het spelen van klavierrepertoire op marimba,van componisten als Bach, Mozart, Grieg en Ravel. Een nieuw ontwikkelde speeltechniek maakt dit mogelijk. Daarnaast ben ik actief in de kamermuziek, met name in het Colori Ensemble. 
Ik ben SEM bijzonder erkentelijk dat zij de aanschaf van dit instrument mede mogelijk hebben gemaakt. Deze marimba geeft mij de mogelijkheid om articulatie, nuancering en projectie te perfectioneren en zal mij helpen om mijn spel en interpretatie verder te ontwikkelen."

Arjen Jongsma

Marimba

“Slagwerk is het oudste instrument van deze aardbol, het begon met een aantal botten, maar inmiddels is het slagwerkinstrumentarium al aardig gegroeid. Het is voor slagwerkers dan ook bijzonder fijn dat er een stichting als SEM is die ons kunnen ondersteunen.

Als musicus wil ik me richten op kamermuziek, maar er is nog niet veel repertoire voor slagwerk in kamermuziekverband. Gelukkig heeft er in de laatste jaren een grote ontwikkeling plaatsgevonden waarmee ook het repertoire is gaan groeien."

Dominique Vleeshouwers

Vibrafoon

Privacy | RSIN | KvK

Uw persoonlijke gegevens en privacy worden volledig beschermd. 
Privacyverklaring

RSIN: 815 607 398
KVK: 341 555 18

Aanmelden voor SEM Nieuws

Stuur mij SEM Nieuws.

Contact

Woudenbergseweg 11
3953 ME Maarsbergen
Postbus 192, 3950 AD Maarn

info@stichtingeigenmuziekinstrument.nl
www.stichtingeigenmuziekinstrument.nl