Logo SEM 2023 definitief
Een aanvraag indienen

SEM heeft twee aanvraagrondes per jaar. Een aanvraag moet ingediend zijn voor 15 januari of voor 15 augustus. SEM biedt in 2024 twee aanvraagregelingen aan: voor bijdragen tot maximaal € 5.000 en voor bijdragen tot € 25.000. Om in aanmerking te komen voor een schenking dient de musicus aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Voldoe je aan de voorwaarden, dien dan via onderstaand formulier jouw aanvraag in. Met het indienen van een aanvraag ga je akkoord met deze voorwaarden.

Soort aanvraag
Aanvraag instrument
Aanvraag onderhoud
* VERMELD AUB UW NAAM IN DE BESTANDSNAMEN VAN UW UPLOADS *

TOELICHTING OP DE STERRETJES IN HET AANVRAAGFORMULIER

*  Begroting en financiering instrument
Wil je hier een document uploaden met daarin de volgende informatie:

 • Totale aankoopbedrag
 • Dekking
  • Eigen bijdrage (spaargeld, verkoop huidige instrument en eventuele crowdfunding)
  • Overige donaties
  • Overige fondsen
  • Gevraagde bijdrage aan SEM

 De dekking het aankoopbedrag dienen uiteraard overeen te komen.

* *  Overzicht persoonlijke inkomenssituatie
Wil je hier een document uploaden met daarin de volgende informatie:

 • Inkomsten per maand (gemiddeld): inkomsten uit concerten, uit lespraktijk, uit overige werkzaamheden, Duo, inclusief aanvullende lening en eventuele bijdragen van jouw ouders of verzorgers.
 • Uitgaven per maand (gemiddeld): huur, kosten energie, verzekeringen, collegegeld, kosten voor instrumentonderhoud, reiskosten, boodschappen, ontspanning, overige uitgaven (specificeren) en eventuele spaartegoeden. 

Tel jouw inkomsten en uitgaven bij elkaar op in het overzicht. Deze hoeven niet gelijk te zijn aan elkaar. 

Onze musici over SEM

"Als veel gevraagd bigband- en orkestspeler was het voor mijn carrière van cruciaal belang dat ik een eigen instrument zou hebben waarop ik een persoonlijk geluid kan ontwikkelen. Ik verheug mij er enorm op om dit instrument niet alleen in te gaan zetten in orkesten maar ook wil ik er de komende jaren keihard op gaan studeren zodat ik het instrument ook kan gebruiken in mijn eigen projecten. Het geluid van de basklarinet staat erg dicht bij mij en ik heb het gevoel heb dat mijn muzikale ideeën het beste tot uiting komen met dit prachtige instrument."

Jessie Brevé

Basklarinet

"Wat geweldig dat er fondsen als het SEM bestaan, die musici ondersteunen bij de aankoop van instrumenten! Een goed instrument is van essentieel belang voor elke musicus. Heel veel dank voor jullie bijdrage voor mijn nieuwe blokfluit!"

Lucie Horsch

Blokfluit

"Een zoektocht van bijna drie jaar heeft mij bij veel vioolbouwers in zowel binnen- als buitenland gebracht. De eisen die ik als professioneel altviolist aan een instrument stel, zijn hoog. De zoektocht was niet eenvoudig. Ik wilde een directe “klik” met het instrument en ook de zekerheid om met het instrument te kunnen groeien.
Ik hoorde dat Daniël Royé prachtige instrumenten bouwt. Royé bleek net een altviool te hebben die niet alleen perfect bij mijn postuur paste, maar die ook aan mijn wensen voldeed."

Floris Faber

Altviool

Privacy | RSIN | KvK

Uw persoonlijke gegevens en privacy worden volledig beschermd. 
Privacyverklaring

RSIN: 815 607 398
KVK: 341 555 18

Aanmelden voor SEM Nieuws

Stuur mij SEM Nieuws.

Contact

Woudenbergseweg 11
3953 ME Maarsbergen
Postbus 192, 3950 AD Maarn

info@stichtingeigenmuziekinstrument.nl
www.stichtingeigenmuziekinstrument.nl