Pablo Gregorian

Zanger

Als zanger heb ik een bijzondere band met mijn eigen muziekinstrument. Ik heb het vijfentwintig jaar overal mee naartoe genomen zonder me bewust te zijn van de mogelijkheden van mijn stem. Toen ging ik zingen bij het Utrechts Studenten Koor en Orkest (USKO) en is veel in mijn leven veranderd.

Ik studeer nu, nadat ik mijn universitaire masteropleidingen (Theoretische Natuurkunde en Geoysica) heb afgerond, op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Inmiddels zit ik volop in het proces om te leren mijn stem op een bewuste manier te gebruiken. Graag wil ik, naast mensen raken met zang, me ook op een breder vlak ontwikkelen en mijn enthousiasme voor de muziek op een actieve manier over te brengen op mijn generatiegenoten. Afgelopen kerstvakantie heb ik hier tot mijn grote plezier een eerste stap in kunnen zetten als vrijwilliger op het repetitiekamp van het USKO.

Dat ik mij nu zo kan ontwikkelen op zanggebied heb ik mede te danken aan de zeer welkome steun die ik heb mogen ontvangen van Stichting Eigen Muziekinstrument.