Mor Levin

Basklarinet

Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uitten aan Aleid van Beuningen en de fantastische  “Stichting Eigen Muziekinstrument”, die mij de mogelijkheid hebben gegeven om mijn eigen basklarinet te hebben.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam met een master klarinet en basklarinet. Tijdens deze studie had ik geen eigen basklarinet omdat ik gebruik kon maken van de basklarinet van het Conservatorium, welke ik uiteindelijk weer moest inleveren.

Tegen de tijd dat ik afstudeerde aan het CvA was dit instrument al deel uit gaan maken van mijn muzikale persoonlijkheid, samen met mijn klarinetten en esklarinet. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar mijn eigen instrument.  Om dit doel te kunnen verwezenlijken heb ik het verzoek voor financiële assistentie via Stichting Eigen Muziekinstrument aangevraagd.

Ik was in doorgaand contact met de instrumenthandelaar in Nederland, Marjan Mol. Zij heeft de instrumenten besteld zodat ik ze kon uitproberen. Op het juiste moment vond ik een prachtig instrument. Het was ‘’liefde op de eerste toon!’’

Met deze fantastische bijdrage aan mijn portfolio heb ik nu toegang tot een zeer breed bereik van professionele mogelijkheden, welke ik hoop te mogen vervullen!