Lidia Olthoff

Hoorn

Als student aan het conservatorium is het erg belangrijk om over een goed instrument te beschikken. Het is het gereedschap waar je elke dag mee werkt. Aan een goed instrument hangt echter een flink prijskaartje.

Tijdens mijn toelatingsexamen op het conservatorium van Amsterdam werd mij verteld dat ik mijn studie niet zou kunnen afronden op mijn toenmalige hoorn. Na een tijdje merkte ik het zelf ook, mijn hoorn belemmerde mij in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer uit het instrument halen dan erin zat.

Nadat ik een aanvraag had ingediend bij Stichting Eigen Muziekinstrument kwam ik gelukkig al snel in contact met Aleid van Beuningen. Zij heeft in korte tijd fondsen gevonden die bereid waren mij financieel te ondersteunen bij het verwerven van een nieuwe hoorn.

De hoorn die ik heb kunnen aanschaffen dankzij Stichting Eigen Muziekinstrument, speelt fantastisch. De klank is prachtig. Met deze hoorn kan ik weer jaren verder groeien en mijn hoornspel ontwikkelen. Ik word tijdens mijn studie niet langer belemmerd door mijn instrument. Mijn passie voor hoornspelen wordt hierdoor alleen nog maar groter.

Zonder Stichting Eigen Muziekinstrument was het voor mij niet mogelijk geweest om deze geweldige hoorn aan te schaffen.

Ik wil Stichting Eigen Muziekinstrument ontzettend bedanken voor de hulp bij het verwerven van deze fantastische hoorn en hiermee de investering in mijn toekomst.

Lidia Olthoff