Konstantyn Napolov

Vibrafoon

‘Slagwerkinstrumenten vormen een nieuwe en magische wereld waarin iedere stap die je zet naar prachtige, onontdekte gebieden leidt’.

“Mijn eigen Adams is voor mij een onvergetelijke en ongelooflijk belangrijke ondersteuning. Nu kan ik me eindelijk richten op het bereiken van mijn hoge doelen, die nu dichterbij zijn gekomen door het bezit van een eigen instrument waardoor mijn droom tot werkelijkheid kan komen.

De kwaliteit van de Adams instrumenten heeft zich door de tijden heen op alle continenten bewezen en ik voel me zeer gelukkig dit te ervaren en door uw hulp deel te nemen aan toekomstige creaties.

Slagwerkinstrumenten vormen een nieuwe en magische wereld waarin iedere stap die je zet naar prachtige, onontdekte gebieden leidt.

Ik geloof heel sterk in de toekomst van de hedendaagse kunst en muziek en ik denk een belangrijk ‘schip’ te kunnen zijn in het proces van creatie, promotie en interpretatie van de hedendaagse kwalitatief hoogstaande kunst en muziek.

Het is mijn roeping, het is mijn passie, mijn beroep, en niets ter wereld zou ik liever willen doen dan mooie muziekuitvoeringen geven”.