Kelly Kicken

Piccolo

Sinds kort ben ik gelukkige en trotse eigenaresse van een Jochen Mehnert Piccolo, de voor mij perfecte piccolo. Mede dankzij de Stichting Eigen Muziekinstrument, kan ik mijzelf nu zo noemen.

Mijn zoektocht naar de perfecte piccolo begon al tijdens mijn studie. In deze tijd had ik het geluk dat ik altijd wel een piccolo kon lenen, waardoor ik deze zoektocht zonder druk kon uitvoeren. Kort nadat ik afgestudeerd was, kwam ik dan eindelijk het perfecte instrument tegen. Dit werd ook hoog tijd, aangezien ik niet makkelijk meer een instrument kon lenen en het als fluitiste ontzettend belangrijk is om je eigen piccolo te kunnen hebben in de professionele wereld.

De lange zoektocht was voorbij, maar het bleek dat het financieel niet haalbaar was deze piccolo zelf helemaal aan te schaffen. Goede kwaliteit kost immers geld. Daarom ging ik op zoek naar financiële middelen om deze aanschaf toch mogelijk te kunnen maken en kwam ik onder andere uit bij de Stichting Eigen Muziekinstrument.

De Stichting Eigen Muziekinstrument heeft mijn aanvraag in behandeling genomen en mede geholpen bij het werven van financiële middelen. Uiteindelijk heeft dit er mede voor gezorgd dat ik dit fantastische instrument heb kunnen aanschaffen. Daardoor kan ik nu mijn activiteiten als musicus nog beter voortzetten en heb voor de toekomst ook meer mogelijkheden gekregen. Ik ben de Stichting Eigen Muziekinstrument en, met name, Aleid van Beuningen dan ook ontzettend dankbaar!