Emilie Bastens

Electrische harp

“Nog steeds kan ik amper geloven dat mijn droom werkelijkheid is geworden”.

De elektrische kant van de harp is naar mijn mening in Nederland nog onderbelicht. Daar wil ik graag verandering in brengen. Componisten van deze tijd zijn vaak op zoek naar nieuwe mogelijkheden met specifieke effecten en door de elektrische harp wordt de horizon hiervoor verbreedt. Techniek past bij mijn generatie en ik vind dat de harp daar in mee moet groeien en dat de toekomstige harpisten met de mogelijkheden van deze technische kant worden uitgedaagd.

SEM heeft met aandacht naar mijn toekomstvisie geluisterd en meegedacht om dit project tot een succes te brengen. Samen waren we ervan bewust dat de weg niet eenvoudig zou zijn, maar door de synergie van samenwerken en volhouden is het doel tot een zeer positief resultaat gekomen. De samenwerking met SEM heeft gemaakt dat ik in het bereiken van mijn doel ben blijven geloven. Door hard te werken zag ik mijn doel stap voor stap steeds dichterbij komen.

Mijn keuze is bewust gevallen op de Elektrische Harp van Camac, omdat ik hiermee alle technieken optimaal kan benutten en ik de klank van deze harp het beste bij de Elektrische Harp vind passen.

Ik bruis van ideeën en energie om de toekomst met mijn Big Blue vorm te geven.