Camilla Genee

Viool

Wat ben ik blij met deze prachtige viool! Na een lange zoektocht leerden we elkaar kennen en het was liefde op het eerste gezicht. De viool, gebouwd in Napels 1890 door Giuseppe Desiato, heeft een prachtige warme en grootse klank. Echter, in zijn grootsheid weet hij ook intiem te zijn!

Ons liefdesverhaal ging in het begin helaas niet over rozen. Het prijskaartje van de viool zorgde namelijk voor problemen. Omdat ik tijdens de lange zoektocht al wist dat mijn droomviool buiten mijn financiële mogelijkheden zou vallen, was ik begonnen met een crowdfunding. Daarnaast gaf ik een aantal huisconcerten op verschillende plekken in Nederland. Het was bijzonder om te merken hoe veel mensen mij graag een financiële ondersteuning gaven voor het verwezenlijken van mijn droom, een mooie viool. Met de crowdfunding en de huisconcerten kwam ik al een heel eind, maar helaas was het nog net niet genoeg. Gelukkig kwam Stichting Eigen Muziekinstrument op dat moment om het hoekje kijken en dankzij deze stichting heb ik de viool helemaal kunnen afbetalen.

Mede dankzij alle donateurs, familie, vrienden en Stichting Eigen Muziekinstrument kan ik mijzelf trotse eigenares noemen van een prachtige Italiaanse viool!