Arnette van Beek

Arnette van Beek

Cello

Mijn liefde voor de cello is jaren geleden ontstaan. Ik heb met veel plezier op mijn eerste cello gespeeld. Maar waar de liefde voor de muziek doorging, had het instrument zijn grenzen bereikt. Zo begon mijn zoektocht naar een nieuwe cello. De cello die ik met hulp van SEM kon kopen, raakte me meteen; een jonge cello met een oude ziel. Deze nieuwe cello is gebouwd naar de oude modellen van Francesco Rugeri.

Nadat ik er voor de eerste keer op speelde, liet de warme, diepe klank van het instrument mij niet meer los. De cello biedt veel mogelijkheden en wordt met het bespelen in de loop van de tijd alleen maar mooier.

SEM heeft het voor mij mogelijk gemaakt om deze karakteristieke cello te kopen, waardoor ik met een prachtig instrument aan mijn bachelor kon beginnen en de komende jaren met mijn cello verder kan groeien. Het instrument inspireert me dagelijks, waar ik elke dag opnieuw dankbaar voor ben. Door de nieuwe mogelijkheden die het instrument mij biedt, kan mijn liefde voor de cello nog verder ontwikkelen.