Tosca Opdam, Strijkstok

Vanaf het eerste moment dat ik deze stok bespeelde voelde ik een vrijheid in mijn streek. Wat een heerlijk gevoel om zo’n goed gebalanceerde en verfijnde strijkstok te bespelen!

Ik ben ontzettend blij deze stok daadwerkelijk te hebben kunnen aankopen met behulp van Stichting Eigen Muziekinstrument en de genereuze giften van donoren. SEM biedt een unieke kans door musici te helpen bij het kunnen bespelen van hun droominstrument. Deze ondersteuning is van grote waarde omdat een instrument van wezenlijk belang is bij het vinden van een eigen klank, en eigen ‘stem’ in de muziek.

SEM musici Matthijs van der Moolen (barok trombone) en Joost Willemze (harp) verzorgen het zondagochtend concert in Podium De Mess met muziek van o.a. Monteverdi, Frescobaldi, Scarlatti en Damase.

Locatie: Podium De Mess in Naarden
Datum: 28 april 2021