Toeac, Accordeons Pigini Nova

Eindelijk is het dan zover; we zijn in het bezit van de Rolls Royce onder de accordeons: de Pigini NOVA!

Mede dankzij talloze donaties via crowdfunding, stichting Accordion for Art, het Prins Bernhard Cultuurfonds en natuurlijk Stichting Eigen Muziekinstrument bespelen we nu eindelijk deze absolute top-instrumenten. Februari 2018 haalden we de accordeons op in Italië en ontmoetten aldaar de trotse bouwers die er ruim een jaar aan hebben gewerkt.

Wij willen Stichting Eigen Muziekinstrument en Aleid in het bijzonder, ontzettend bedanken voor de bijdrage waardoor wij onze droominstrumenten hebben kunnen kopen. Het zijn instrumenten waar we de rest van ons leven op kunnen blijven spelen.
Daar zullen we altijd dankbaar voor zijn.

Lieve groet,
van Pieternel en Renée

SEM musici Matthijs van der Moolen (barok trombone) en Joost Willemze (harp) verzorgen het zondagochtend concert in Podium De Mess met muziek van o.a. Monteverdi, Frescobaldi, Scarlatti en Damase.

Locatie: Podium De Mess in Naarden
Datum: 28 april 2021