Sterrenwachttour ‘Trio Nebula op bezoek bij de sterrenwacht!’ 2016.

Eindelijk is het zover! Wij gaan op bezoek bij 8 verschillende sterrenwachten verspreid over heel Nederland. Daar zullen we onze muziek van de CD ‘Puls’ ┬áspelen in combinatie met een presentatievideo van astrofysicus Anja C. Andersen. Op die manier willen we muziek en wetenschap verbinden. Kom ook naar een van onze concerten en laat u meevoeren naar andere dimensies! Na afloop van het concert is er ook gelegenheid om een rondleiding te krijgen door de sterrenwacht en zelf door de telescoop te kijken.

Meer info: trionebula.com

SEM musici Matthijs van der Moolen (barok trombone) en Joost Willemze (harp) verzorgen het zondagochtend concert in Podium De Mess met muziek van o.a. Monteverdi, Frescobaldi, Scarlatti en Damase.

Locatie: Podium De Mess in Naarden
Datum: 28 april 2021