SEM Presentatieconcert, zondag 18 november 2018

SEM Presentatieconcert, zondag 18 november 2018

Beste SEM-vrienden,

Met veel plezier nodigen wij u uit voor het jaarlijkse SEM Presentatieconcert! Op zondagmiddag 18 november zal traditiegetrouw een aantal jonge aanstormende talenten voor u optreden. Het wordt een middag met een sprankelend en zeer gevarieerd programma met musici die met financiële steun van SEM en mede dankzij uw support tot grotere prestaties zijn gekomen en op de Nederlandse en internationale podia actief zijn.

Voor u zullen spelen: de inmiddels ook al internationaal bekende bassist James Oesi, een geweldige kunstenaar die in Den Haag zijn eigen Double Bass festival heeft opgezet. Liederen van Purcell worden gezongen door twee SEM-zangers Maite de Wit en Pablo Gregorian met begeleiding van Anamaria Stamp en het Treeo HOUT met fagottist Thomas Dulfer, de hoboïste Helmke Jansen en fluitiste Marinda Kusters. Treeo HOUT vertegenwoordigt deze middag de SEM-blaasinstrumenten!

 

Wij hopen dat u van deze gelegenheid gebruik kunt maken om te zien hoe uw financiële steun en uw donaties een verschil kunnen maken voor jonge musici. Na afloop bent u van harte uitgenodigd voor een drankje en hapje!

Met hartelijke groet ook namens het bestuur van SEM,
Aleid van Beuningen

Locatie
Landgoed Anderstein, Woudenbergseweg 13, 3953 ME Maarsbergen

Tijd
Zondagmiddag 18 november 2018 | 16.00 uur, binnenkomst vanaf 15.30 uur.

R.s.v.p.
Voor 10 november a.s., info@stichtingeigenmuziekinstrument.nl

Top