Ruña ’t Hart, Strijkstok

Ruña ’t Hart, Strijkstok

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe strijkstok, een Francois Bazin uit ca. 1860. Toen ik deze stok tegen kwam dacht ik dat het niet mogelijk zou zijn hem te kunnen kopen. Maar omdat ik me realiseerde dat ik, met deze stok, technisch en muzikaal opeens zo veel meer mogelijkheden had ben ik toch verder gaan zoeken naar manieren om de stok te kunnen financieren.

Ik kwam in contact met Aleid van Beuningen en de Stichting Eigen Muziekinstrument. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik de stok heb kunnen kopen. Met deze stok kan ik mij nu optimaal verder ontwikkelen als violiste. Zonder de Stichting Eigen Muziekinstrument was het voor mij niet mogelijk geweest om de stok aan te schaffen.

Ik vind het heel bijzonder dat ik zo veel hulp heb gehad en wil Aleid van Beuningen en de Stichting Eigen Instrument hiervoor ontzettend bedanken!

Top