Patricia Biermans, Fluit

Patricia Biermans, Fluit

Dankzij de investering van Stichting Eigen Muziekinstrument, en daarmee hun geloof in mijn verhaal ben ik sinds mei 2015 de gelukkige eigenaar geworden van een Emanuel fluit.

Komend jaar ga ik, na een intensief traject van jong talent klas en bachelor klassiek fluit, lichte muziek zang en theater, mijn eindexamenjaar in. Het voelt als een sprong in het diepe, een sprong die ik alleen maar had kunnen en willen maken met dit nieuwe instrument. Afgelopen juli heb ik mijn overgangsrecital al mogen spelen op deze fluit

Ik voel dat ik op het podium een verhaal te vertellen heb, en dat het publiek mijn verhaal wil horen. Dit traject: het combineren van klassiek fluit met theater en zang, kan ik alleen maar voortzetten als ik een instrument heb die mij muzikaal begrijpt en versterkt. Deze Emanuel is een van de beste in zijn soort, en ik voel me meer dan vereerd dat ik met deze fluit het podium op mag. Dit had ik zonder de investering van SEM nooit waar kunnen maken!

Website: www.patriciabiermans.net

Patricia-Biermans

Events

Hoe kan het dat muziek je raakt?
Treeo HOUT legt het uit in de coronaproof voorstelling:
RAAK! | 23-7 Utrecht | 24-7 Katwijk |

Locatie: Utrecht & Katwijk
Datum: 23 en 24 juli 2021

Entr’acte zal te zien en horen zijn in het Kröller-Müller Museum in Nationaal Park De Hoge Veluwe en op de Stadsakkers in Apeldoorn. Het ADAM Quartet treedt ook op met saxofoniste Kika Sprangers, youn

Locatie: StadsAkkers, Apeldoorn
Datum: 31 juli
Top