Loran Witteveen, Vleugel

Loran Witteveen, Vleugel

Tijdens mijn masterstudie op het conservatorium van Amsterdam kreeg ik de mogelijkheid de vleugel van mijn hoofdvakdocent over te kopen. Ik was natuurlijk ontzettend blij dat hij mij deze voor een schappelijke prijs wilde verkopen maar dit leek in eerste instantie een mooie droom.

Ik heb toen geprobeerd om op verschillende manieren aan het geld te komen voor de vleugel en geprobeerd zelf in contact te komen met fondsen maar dit zonder positief resultaat.

Tot dat ik kennis maakte met Stichting Eigen Muziekinstrument en Aleid van Beuningen.

Ontzettend snel waren er diverse fondsen bereidt om mij te helpen en kon ik de vleugel van mijn docent over kopen. Ik weet dat mijn hoofdvakdocent lang op zoek is geweest naar deze vleugel en ik ben ontzettend blij dat ik nu op dit instrument mag studeren en mijzelf de eigenaar mag noemen.

Events

Hoe kan het dat muziek je raakt?
Treeo HOUT legt het uit in de coronaproof voorstelling:
RAAK! | 23-7 Utrecht | 24-7 Katwijk |

Locatie: Utrecht & Katwijk
Datum: 23 en 24 juli 2021

Entr’acte zal te zien en horen zijn in het Kröller-Müller Museum in Nationaal Park De Hoge Veluwe en op de Stadsakkers in Apeldoorn. Het ADAM Quartet treedt ook op met saxofoniste Kika Sprangers, youn

Locatie: StadsAkkers, Apeldoorn
Datum: 31 juli
Top