Links

Organisaties waarmee SEM samenwerkt:

 


De Cultuurlening van Cultuur-Ondernemen

De lening voor kunstenaars en creatieven met een plan. Heeft u als creatieve ondernemer een ambitieus plan voor uw beroep waarvoor u moet investeren? Is er voor de uitvoering hiervan (aanvullende) financiering nodig? Sluit dan een Cultuurlening af bij Cultuur – Ondernemen of bij Triodos Bank.

• Cultuurlening tot € 6.000
Voor een lening van € 1.000, € 2.000, € 3.000, € 4.000, € 5.000 of € 6.000. De Cultuurlening Klein vraagt u aan bij Cultuur-Ondernemen en wordt, na goedkeuring, ook uitgekeerd door Cultuur-Ondernemen.

• Cultuurlening vanaf € 10.000
Voor een lening vanaf € 10.000. De Cultuurlening Groot vraagt u aan bij Triodos Bank en wordt ook door Triodos Bank uitgekeerd.

Lees meer over de Cultuurlening op de website van Cultuur-Ondernemen:
www.cultuur-ondernemen.nl/cultuurlening

 


Stichting Niemeijer Fonds

De stichting NIEMEIJER fonds heeft als primair doel de ondersteuning van jeugdige studenten in een kunstzinnige richting bij de ontplooiing van hun talenten, waarbij het accent ligt op de beeldende kunst. De ondersteuning wordt onder andere geëffectueerd door het verstrekken van studiebeurzen en leningen.

Lees hier meer over de Stichting Niemeijer Fonds:
www.stichtingniemeijerfonds.nl

niemeijerfonds

 


Stichting Dorrie Stoop Fonds

De Stichting Dorrie Stoop Fonds is in 1935 opgericht ter nagedachtenis van de jong gestorven Dorrie Stoop (1895–1928). Volgens de oprichtingsakte is het fonds bedoeld voor ‘liefdadigheid in de ruimste zin des woords’. In de praktijk heeft zich dit vertaald tot het steunen van muziekstudenten en jonge musici.

Lees hier meer over de Stichting Dorrie Stoop Fonds:
dorriestoopfonds.nl

 


Stichting Classic Young Masters

Deze stichting is er voor het jonge klassiek talent, hun ouders en docenten. Willen wij in Nederland mee blijven spelen in het internationale veld van topmusici, dan moet er geïnvesteerd worden in talentbegeleiding zodat de echte‚ oppers’ zich kunnen profileren en manifesteren. Hiervoor biedt Stichting Classic Young Masters een uitgebreid begeleidingstraject.

www.classicyoungmasters.nl

cym-logo


ANBI, Algemeen Nut Beogende Instelling

SEM bezit de ANBI status. ANBI staat voor algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen ANBI zijn als ze zich voor ten minste 90% inzet voor het algemeen nut. Algemeen Nut beogende instellingen kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen.

Meer informatie hierover:
www.anbi.nl

image002

Top