Len Bielars, Contrabas

Met de hulp van SEM heb ik een prachtige Claudot contrabas kunnen aanschaffen. De aanschaf van dit instrument betekent heel veel voor mij, in de eerste plaats omdat deze bas perfect bij mij past. Toen ik hem vond en voor de eerste keer bespeelde, besefte ik dat dit de sound was die ik zocht en waarmee ik mezelf goed kan uitdrukken. De diepe, doorleefde klank van dit 150 jaar oude instrument spreekt tot de verbeelding.

Ten tweede is het hebben van een eigen muziekinstrument heel fijn. Voorheen had ik altijd een instrument gehuurd en naast de beperkingen die zo’n constructie met zich meebrengt is er altijd de wetenschap dat het tijdelijk is.

Dit moment is een belangrijke mijlpaal in mijn carrière en is voor mij persoonlijk een enorme inspiratie- en motivatieboost. Ik ben Stichting Eigen Muziekinstrument dankbaar voor haar inzet en financiële steun.

Events

Hoe kan het dat muziek je raakt?
Treeo HOUT legt het uit in de coronaproof voorstelling:
RAAK! | 23-7 Utrecht | 24-7 Katwijk |

Locatie: Utrecht & Katwijk
Datum: 23 en 24 juli 2021

Entr’acte zal te zien en horen zijn in het Kröller-Müller Museum in Nationaal Park De Hoge Veluwe en op de Stadsakkers in Apeldoorn. Het ADAM Quartet treedt ook op met saxofoniste Kika Sprangers, youn

Locatie: StadsAkkers, Apeldoorn
Datum: 31 juli
Top