Jos Jonker, Viool strijkstok

Jos-Jonker1

“het belang van een goede strijkstok wordt aak onderschat”

Vanaf het moment dat ik kon praten zei ik al dat ik viool wilde spelen. Op dat moment besefte ik me natuurlijk nog niet dat daar ook een strijkstok bij hoort! Toen ik deze strijkstok in bruikleen had was ik er helemaal weg van en na een aantal jaar kreeg ik mede door SEM de mogelijkheid om deze stok ook daadwerkelijk te kopen. Een droom voor mij die uitkwam. Het belang van een goede strijkstok wordt vaak onderschat, maar naar mijn mening en gelukkig ook die van SEM, is het van onschatbare waarde om een goede combinatie te hebben tussen viool en strijkstok. Ik ben ontzettend blij met de bijdrage en geweldige begeleiding van Aleid van Beuningen van SEM en zal nog vele jaren met deze fantastische stok spelen.

Jos-Jonker3

Jos-Jonker2

Events

Hoe kan het dat muziek je raakt?
Treeo HOUT legt het uit in de coronaproof voorstelling:
RAAK! | 23-7 Utrecht | 24-7 Katwijk |

Locatie: Utrecht & Katwijk
Datum: 23 en 24 juli 2021

Entr’acte zal te zien en horen zijn in het Kröller-Müller Museum in Nationaal Park De Hoge Veluwe en op de Stadsakkers in Apeldoorn. Het ADAM Quartet treedt ook op met saxofoniste Kika Sprangers, youn

Locatie: StadsAkkers, Apeldoorn
Datum: 31 juli
Top