Jessie Brevé, Basklarinet

Als veel gevraagd bigband en orkest speler heb ik het instrument erg vaak nodig en het was voor mijn carrière dus ook van cruciaal belang dat ik een eigen instrument zou hebben waarop ik een persoonlijk geluid kan gaan ontwikkelen. Ik verheug mij er enorm op om dit instrument niet alleen in te gaan zetten in orkesten maar ook wil ik er de komende jaren keihard op gaan studeren zodat ik het instrument ook kan gebruiken in mijn eigen projecten. Het geluid van de basklarinet staat erg dicht bij mij en ik heb het gevoel heb dat mijn muzikale ideeën het beste tot uiting komen met dit prachtige instrument.

Nogmaals wil ik u erg bedanken en ik hoop dat ik met dit instrument mijn ambities kan gaan waarmaken en dat ik mensen blij kan gaan verblijden en ontroeren met mijn muziek.

Top