Diamanda La Berge Dramm wint Dutch Classical Talent Award 2018

Diamanda La Berge Dramm wint Dutch Classical Talent Award 2018

Zondagmiddag 29 april heeft Diamanda La Berge Dramm de finale gewonnen van Dutch Classical Talent in TivoliVredenburg, Utrecht. Diamanda La Berge Dramm wint een geldbedrag van €10.000 en geeft op donderdag 7 juni 2018 een concert in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw. Ook krijgt de winnaar airplay op NPO Radio 4 en een naamsvermelding in de Eregalerij bij de Kleine Zaal van Het Concertgebouw. De publieksprijs is gewonnen door Raoul Steffani & Daan Boertien.

Juryvoorzitter Tim Moen over Diamanda La Berge Dramm: “De jury heeft met dit fenomeen een keuze gemaakt voor de toekomst.”

Het finaleconcert in TivoliVredenburg was live in beeld en geluid te volgen op NPO Radio 4 en nporadio4.nl. De volgende finalisten presenteerden zich aan jury en publiek: Nadezda Filippova, Diamanda La Berge Dramm, Ardemus Quartet en Raoul Steffani & Daan Boertien. Het publiek kon online en in de zaal meestemmen voor de Publieksprijs en koos Raoul Steffani & Daan Boertien als favoriet.
Een reactie uit het publiek: “Fantastische voordracht. Prachtige volwassen stem met vreselijk veel mogelijkheden. Talentvolle pianist met oog en oor voor de tekst. Raoul Steffani & Daan Boertien winnen een concert in TivoliVredenburg.”

Diamanda La Berge Dramm wint Dutch Classical Talent Award 2018

Top