Anamaria Stamp, Piano

Anamaria Stamp, Piano

Op een dag kwam ‘ie er dan eindelijk. Hij vloog een paar minuten door de Helmersstraat in Amsterdam om vervolgens dwars door het raam naar binnen te komen. Groot, zwart en imposant: een trotse Steinway&Sons. Met een zachte landing kroonde hij mijn studeerkamer tot pianokamer. En met zijn eerste klanken daar, kroonde hij mij tot zijn lievelingspianiste!

Ik word iedere dag geïnspireerd om lichte klanken, zware tonen en puur, eerlijk geluid te laten klinken. Ik word iedere dag uitgedaagd om nieuwe stukken te spelen en alle hoeken en gaten van de toetsen te ontdekken.

Iedere dag staat hij nu voor mij klaar, met grote dank aan SEM en de mensen die weten hoe belangrijk het voor een muzikant is, voor mij, om te kunnen oefenen op je eigen muziekinstrument.

Dankzij het SEM Fonds kan ik deze piano mijn eerste eigen piano noemen.

Ik ben er onuitdrukkelijk gelukkig mee, ik zit vol inspiratie en kan niet wachten om concerten te geven en ieders hart te verwarmen met pianomuziek.

Dankjewel SEM, voor het verwezenlijken van deze droom!

 

Top