SEM Jubileumconcert, 9 oktober 2016, Splendor Amsterdam

Stichting Eigen Muziekinstrument presenteert:

SEM JUBILEUMCONCERT, 9 oktober 2016, Splendor Amsterdam

SEM bestaat vijftien jaar en is trots dat ze al drie lustra kan bijdragen aan de aanschaf van excellente instrumenten voor het klassieke talent van de toekomst. Van een A-klarinet van Buffet Crampon, tot door Perry Hoogendijk (Koninklijk Concertgebouw Orkest) voorgeschreven tuba’s: wij zorgen er voor dat jonge musici ze kunnen bezitten. Die fantastische instrumenten verdienen een podium, u een concert en wij allemaal een borrel.

Het complete programma blijft een verrassing, maar bereid u zich voor op een veelzijdige SEM-carrousel met onder andere Fado, Jazz en Klassiek. Een tipje van de sluier: Wijnand van Klaveren schreef voor SEM en haar musici een prachtige jubileumserenade. Eerder componeerde hij voor Wende Sneijders en het Storioni Trio.

• Wanneer: 9 oktober 2016
  • Hoe laat: 14.00 – 19.00
  • Waar: Splendor Amsterdam

RSVP: stuur een e-mail naar info@stichtingeigenmuziekinstrument.nl als u op de gastenlijst wilt.

Banner-SEM-15-jaar

Jubileumbanner SEM 2016[1]